Мислех си,
че те обичам.
А всъщност бях влюбена
в сухите ти
устни,
издишащи гъст
цигарен дим
сред дваж по-гъстата
мъгла;
и как увиваше ръце
около кръста
ми,
докато ме омагьосваше
с вледенени
пръсти;
обичах как очите ти
безмилостно ме
лъжеха
и как,
щом ме прегърнеше,
сърцето ти
изпращаше на моето
надежди,
стихове
и
сънища.
© С. С. All rights reserved.