Истината ще остане
неразкрита, никой
не ще да види нейните
следи. Сама, седи и чака,
принцове, принцеси,
не ще се сбъднат
нейните мечти!
Всеки е мислител,
всеки е добър,
сам за себе си
е първи и не ще
да дава път.
Питам се, народе, аз сега,
докога ще живеем във лъжа?
И знам, ще плащат
поколения наред, че фалшът
в култ издига се сега
и закърняват нашите сърца.
Знам, че няма пак да се чуе
моя стон и неразбрана
ще остане моята душа, но
викът във мен назря да се покаже
пред света!
© Петрова All rights reserved.
Дано и другите също...!
Поздрави, 4ara!