Jul 15, 2008, 10:21 PM

Мисли 

  Poetry » Other
1124 0 5

                Мисли

Като разпилени по пода листи,

                безредни са моите мисли

и търся последната строфа,

                не намирам, каква катастрофа.

Думите бягат, няма куплети,

                няма влюбени, няма проклети.

Всичко е сякаш каша голяма,

                а в главата ми просто ред няма.

Някой моите мисли обърка

                и сега пиша, но все бъркам.

Я да потърся тази разбойник

                да върне на място всички до бройка.

© Поли Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??