Вълните си играят и ме викат
приятели или предатели...
Вълните си игратя и ме викат
към синята мечта или към смъртта
Слънцето ме гали и ме пари...
Приятели или предатели?
Вятарът нежно ме целува,
полъхът си отпътува...
Приятели или предатели...?
30.06.2007 10:41pm
© Десислава Банова All rights reserved.