МИСЛИ ЗА МЕН
Когато черна мъка попари сърцето ти -
затвори очи и мисли за мен,
когато горчиви сълзи намокрят лицето ти -
затвори очи и мисли за мен!
В черния мрак на твойта душа,
мисли за мен и никоя друга -
ще ме видиш как с усмивка те слушам.
Знай, че съм твоя - нищо, че съм чужда съпруга!
И когато, в бързия бяг на времето,
черният ангел в теб заговори,
огорчен от живота и бремето,
знай, че моето сърце винаги ще отговори!
И ако в очите ти черни въглени загорят,
нека изгоря в тях, защото вече съм обичала.
Мисли за мен - очите ми ще ти говорят,
не ми се ядосвай, че преди тебе съм обичала!
Имам само теб, моя тъмна любов -
затвори очи и мисли за мен!
И когато самотата прогонваш със спомени за моя зов -
обичам те, мисли, мисли за мен!!!
© Ани All rights reserved.