Aug 7, 2006, 4:27 PM

мисли за мен... 

  Poetry
790 0 1

Мисли за мен,

когато мен ме няма,

когато от  дърветата

се сипе копнеж,

когато от усмивките

се чува скръбен вик…

Мисли за мен,

защото аз съм твоето бъдеще,

което може да е само миг,

което може да е вечност,

което може да е само болка…

защото аз съм твоята любов

МИСЛИ ЗА МЕН…

© Кристина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??