Мислиш ли, че от любов може да боли?
Мислиш ли, че от любов се ронят кървави сълзи?
Мислиш ли, че можеш да обичаш и нараняваш едновременно?
Аз не мисля!!!
Ако обичаш - прощаваш. Ако обичаш - целуваш. Ако обичаш - не нараняваш!!!
Но за теб явно не е така. Мислиш си, че това е просто игра, но не е така!
С тази игра нараняваш едно сърце, което те обича силно и за една твоя усмивка би преплувало океан, за една твоя целувка би искачило и най-високата планина. А за твоята любов - би дало живота си!
Но ти това не го виждаш, не го усещаш, защото не знаеш какво е Любов. Не знаеш какво е да лягаш и заспиваш с мисълта само за един човек. Не знаеш какво е да тръпнеш при всяко негово докосване. Не знаеш, защото не си обичал!!!
© Стаси All rights reserved.