Тъмен бар и стари маси.
Празни чаши от коняк
Тук с моята китара,
мажорен блус започвам пак.
Нощен бар на Стара гара
Вечер свиря този блус.
Малко тъжен, малко весел-
по една история за всеки вкус.
Много хора от мръсен нощен влак,
ще слязат и тук ще дойдат пак.
Добър вечер мистър блус,
имам работа за теб.
Очите ми горят, от цигарения дим.
Смея се и пия малка чаша с джин.
Добър вечер мистър блус,
имам работа за теб.
© Николай Христов All rights reserved.