Народе, не сваляй гарда,
инак дълг от 16 милиарда.
От тез богаташи писна ни!
Кой ще плаща - ние, нали?
А те - във мерцедеси,
във дворци и със метреси -
живеят си живота,
а други нямат и имота*.
*Сиреч нямат дом.
© Георги All rights reserved.