Мляко
Попива в мен,
това невероятно чувство -
бели облаци - море от мляко,
бяла мекота...
Изгубена сред светлината,
не търся изход...
Чувствам се щастлива.
Свободата да летиш
откривам че е част от мене.
Чувствам се щастлива,
любовта от мен прелива -
бяло, бяло, бяло,
топло меко мляко...
© Другата All rights reserved.