За мен ще си останеш тайно
потрепване на пеперудено крило,
в окото на Водолея стар, незнайна,
отронена капка кехлибарена любов.
И нищо не е толкова случайно
във въртележката на този
шеметен живот,
когато съкровеното е най-потайно
и за топлина в душата е залог…
© Валентин Василев All rights reserved.