Двоеточие:
подхлъзват се въпроси,
удивителни...
Безостатъчно
разделят се чувствата
на не-мислите.
Умножават се.
мечти със желания -
многочислени.
Многоточие...
Смъртта е само точка
непоискана...
© Веселка Стойнева All rights reserved.
!!!
!!!*