Огън за пепел изстинала,
морски вълни за капка дъждовна.
Обич огромна за мъка отминала,
дума вярна за дума лъжовна.
Размених мене за тебе,
съзнавайки участта си отлично,
така никой не може да те отнеме –
всичко ти дадох, а останах без нищо…
© Рая Георгиева All rights reserved.