По булеварда безброй коли,
над тях Амурчо в небесата,
в колчана с много стрели,
търси марката и колата.
Изпълнява на мома поръчка
да намери за нея ерген,
макар с овяхнала пръчка,
но с петстаен апартамент.
В банка голяма сметка,
също на морето имот,
дете ще запазят в епруветка
без напън в родилното и пот.
Мода било днес,
за момата не е от година,
с много силикон за финес
и аху - иху-у в хепи чужбина!?
Честит Свети Валентин и Свети Трифон Зарезан
Драги Откровенци!
© Никола Яндов All rights reserved.