МОДЕРНИ ВРЕМЕНА
На стари години аз станах хакер.
От компютри малко си имам хабер.
Творби изпращам - не е на хакерне
с млади и стари в сайта станах авер.
Чета ги всички - все за любов пишат.
Че аз да не съм пък по-лоша от тях?
И в мойте скромни творби любов диша,
а дали аз не ставам вече за смях?
"Не си пъхай гагата, старо, недей!
Любота е само за младите, знай!"
А моето сърце все иска да пей,
обич да търси и да дава докрай.
И не иска да знае за забрани
та нали любовта възраст си няма?!
Не са само спомени преживяни
с нея аз съм здрава, силна, голяма.
Затова ще продължа да си пиша.
Който иска нека да ми се смее.
Аз мечтая докато още дишам
любовта ми жива в мен да живее!
© Анка Келешева All rights reserved.
Привет на теб, Ена! Привет и на теб, адашке!Благодаря.