Jul 17, 2010, 7:51 PM

Мое произведение (неозаглавено) 

  Poetry » Other
790 0 0

В тъмна, мрачна нощ,
изпълнена с велика мощ,
едно момиче промени се.
Добротата със зло замени си.
Кървава луна изгрява 
и града тя озарява.
Вълци зловещо в гората вият,
пияници по нощните кръчми пият.
Кървава луна, кървава нощ,
града озарен изпълнила с мощ.
Момичето своята плячка дебне в бара,
 чака подходящия момент да го набара.
Кръв, вътрешности и кости
яде тя със зъби остри.
Вълчицата бяла, мрачна и мощна,
не помнеше вече плячката си снощна.

© Гергана Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??