Oct 22, 2006, 11:41 AM

Мое слънце  

  Poetry
1000 0 12
Мое слънце, извор на щастие!
В светлината на твоите лъчи,
избуяха надежди - желания,
с топлината на жарки мечти!
Ето, слънце, протягам ръцете си,
улови ги и с дъх ги стопли,
пресуши със ласка сълзите ми,
остани, слънце, в моите дни!
Ще са тъжни без теб небесата ми,
без криле полетели, без смях... 
облаци ще надвиснат в очите ми
ще е тъжно без теб в моят свят.

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??