Училището свято е за нас
и ний захласваме се в час.
Учителите, мили и любезни,
преподават ни уроците полезни.
Г-жа Велкова пренася ни в свят чудесен
и там животът става като в песен.
Литературата световни личности представя,
с живота, поминъка и хорските неволи.
Училище мое любимо,
бъди все така приятно и красиво!
Нека всички се обичаме и уважаваме,
вместо да се мразим и предаваме.
© Боряна Тодорова All rights reserved.