И все пак той дойде -
момчето, което завладя моето сърце.
Което не ме попита "моля те",
а направо си го взе,
но не го изхвърли,
а го пази и го крие от злобните ръце.
Това е моето момче,
това е моето сърце,
това е нашата любов
и нека тя ще ни отведе
някъде, където ще ни е добре.
Без да има болка,
без да има врагове.
Моето момче е в моето сърце,
а то е в негови ръце -
там му е така добре,
нека всичко между нас да е море.
Море от любов, море от късмет, море от щастие,
нека всичко ни зове.
Че нашата любов е истинска,
че тя никога не ще умре!
© Елена Борисова All rights reserved.
а направо си го взе," ммда така става (( = Харесвам! (( =