May 24, 2011, 1:01 AM

Моето мълчание 

  Poetry » Other
1001 0 9

Мълчанието ми е епитафия

над шепа прах от пеперудени криле,

познали ласката на слънцето

и неговия гилотинен блясък,

мълчанието ми е вик по вятъра,

догонващ впряга му от необяздени коне,

предсмъртната въздишка на вълната,

сляла се със пясъка,

концерт за лудост и безсъние

във ла минор,

разпръснат пъзел

във един-единствен цвят – безсилие,

в средата на арена от абсурди –

сляп тореадор,

тайфа бездомни мисли,

със собствената си безпътица препили,

кристална стъкленица със абсент,

разплела плитките на гордостта ми,

рапира бутафорна,

от вече изиграна роля жълт фрагмент...

Мълчание, мълчание, мълчание...

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??