Любов, любов прекрасна моя,
звезден лъч от светлина тиха и омайна.
Държиш ме нежно в сладката прегръдка твоя,
покорена от усмивката ти чаровна и потайна...
Въздишки сладки ронят се от моите гърди,
изящни преперудки пърхат в моето сърце
и гъделичкат нежно моите влюбени мечти
със своите тънички, изящни, прелестни криле...
О, звездицо моя, мой сладък лунен лъч...
Очите ти – бисерни искри, усмивката ти – сребърно сияние,
лицето ти превъплътено в нежен слънчев здрач
ме покорява, подчинява с нежно обаяние...
О, мое мило сладко чаровниче,
ти си моето прелестно любимо разковниче...
© Dark Shadow All rights reserved.