Дом за рехабилитация - Троян
Моето слънце
Виктория ДенчеваГетова (16)
(редакция - Т)
Слънчице мое най-топло е тя
грее за мен нощ и ден
Сутрин се спира на мойта врата
вечер си тръгва с песен
Тихо след нея отварям врата
гледам как радостна тича
Дълго ù махам в мрака с ръка
Знам че и тя ме обича
Ангелче мое ела тук до мен
дай ми сили и аз да политна
да достигна върха от теб озарен
до мечтите си с тебе да стигна
© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор All rights reserved.