Моето съкровище
Ти разцъфваш като цвете,
ти ухаеш на трева,
нежна като теменужка,
чиста като утринна роса.
Ти си слънчице, Любима,
ти искрица си на ден,
ти разпали нежни чувства,
негоряли нивга в мен.
Аз обичам те безкрайно,
всеки ден за мен е рай,
щом те видя, щом те чуя
във сърцето ми си, знай...
© Вал Герх All rights reserved.