Моето сърце е бездна,
тъмна,черна и дълбока.
Моето сърце е рана,
пареща, боляща от тревога.
Моята душа е болка,
плачеща за теб сега.
Моят глас е стон,
кънтящ в нощта.
Моите сълзи са огън, капят
кървави за теб.
Моят глас е вик за помощ,
търси пристан той към теб.
Моето сърце изгаря,
моята душа кънти,
моята обич те преследва в
твойте тъжни, черни дни.
© Валя Митова All rights reserved.