Jul 31, 2009, 1:26 PM

Мога! 

  Poetry
485 0 2

Живот -

стихиен!

Тъмна чаша вино.

От дяволското.

Опиум - за двама.

И може би

така ще си замина -

в прегръдката

на дълъг миг -

измамен...

За кой ли път

Душата ми узряла

утихва в сянка -

като за пред сбогом.

За да се вдигне -

лъч сребристобяло.

И възкресена -

да изригне в Огън.

Да литне -

след илюзия поредна.

Да тръпне -

непокорна.

В изнемога.

И -

нека да съм

скитница последна.

Да ви обичам още мога.

Мога!

© Донка Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??