Feb 26, 2007, 4:57 PM

Мога да бъда такава,каквато си искам 

  Poetry
1173 0 3

 

Мога да бъда такава, каквато си искам,
мога чувствата в себе си да притискам,
да бъда срамежлива, любезна и тиха,
мога да лъжа, без окото ми да мигне.
Мога да бъда приказлива,
със всички момчета да съм игрива.
Мога да бъда мразена, мога да бъда обичана,
със всякакви имена да съм наричана.
Мога да бъда превзета, но също и истинска,
само не мога за тебе да съм единствена.

© Татяна Начкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??