Ласка, от луната да откъсна
парче небе, миличка моя!
Звезди няколко, красиви малки.
И лъчи сребърни като божи устни.
Всяка нощ, когато заспиваш през тази ласка,
аз да ти дойда на легло от желания твои,
сянка моя до тебе да лежи - завивка наша,
юрган звезден да бъде на лъчи сребърни,
целувки, целувки, за сърца влюбени.
Да мога...
© bojkov All rights reserved.