May 28, 2010, 10:25 PM

Мога ли? 

  Poetry » Love
669 0 0

Каквото и да искам да ти кажа,

сърцето ще ме изпревари.

Каквото и да искам да ти покажа,

очите ще ме издадат.

Мога ли да крия чувства...

Мога ли да имам тайни...

щом сама себе си издавам...

Мога ли да имам тайни...

Мога ли да крия чувства...

очите ще ме издадат,

каквото и да искам да ти покажа.

Сърцето ще ме изпревари,

каквото и да искам да ти кажа.

© Петя Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??