Мога ли да бъда силна:
когато ме ранят - да не боли?
Мога ли в живота без да страдам
и да не валят в очите ми сълзи?
Мога ли да бъда силна,
щом отричам любовта?
Мога ли без нея да живея
или наистина е само тя?
Ами ако любов наистина не съществува,
ако тя е само мисъл или праг,
на който всеки само спира,
а друг препъва се и тръгва пак!
© Десислава All rights reserved.