Мои мъже,
мои птици
в живота ми,
които идвате и си отивате...
Аз не съм гнездо,
нито клетка златна....
Аз съм синевата
на простора,
желаната ваша свобода съм...
Аз съм вятърът тъй волен,
играещ
с вашите крила...
Жената аз съм
за спомен страстен
и желание опасно...
Аз не съм съпругата,
която е до вас...
Аз съм другата,
която
желаете да имате
в захлас...
Lina Vira Assa Amy
© Евелина Аврамова All rights reserved.
Нашите СЛЪНЦА...
Нашите БЕЛИ АНГЕЛИ...
Нашите СКЪПИ ДИАМАНТИ...
Нашите БИСЕРНИ ЗВЕЗДИ...
Нашите ПРЕЛЕТНИ ПТИЦИ...
Които ТРЯБВА ДА ОБИЧАМЕ ВИНАГИ...