Мой човек
„Без твой човек си за къра”
Сега
във
моя
алчен
динамичен
век,
може би…
не е време
за
поезия,
а да се
бориш
със животеца
нелек
и да оцелееш
САМ
сред
таз первезия…!
Ех,
боли ме
за теб –
изстрадал,
мой
Човек!
Стоян Койчев-Шани
© Стоян Койчев All rights reserved.