Аромат на цветя...
Нежен пролетен вятър,
много те моля, при мен остани!
Зная, на другия край на Земята
чакат те други развети коси.
Аз ще те имам в съня сладкострунен,
ще те пазя в потайни мечти.
Безценно – свободен, мой камъко лунен!
Колко искаш при мене бъди.
© Ангел Милев All rights reserved.