Може би точно ти
Може би точно аз
Може би точно ние
А може би точно вие
Кой знае кой ще промени света
Може би няма да разбера
Може би аз в измама ще живея
Може би любовта е лъжа
Може би мечтата ми умря
И така сега ще си седя
С чаша в ръка
Замечтана за деня когато
Не бях сама.
© Павлина Пенкина All rights reserved.