Може би някой ден
ще сбъднем мечтите си
и ти ще си с мен
до края на дните ни.
Може би ще се случи,
ако го искаме истински,
и няма какво да ни мъчи,
ако сме заедно винаги.
Може би... Трябват ни дни
за преодоляване
на пречки, и в свойте мечти
да се научим да вярваме.
© Богдана Маринова All rights reserved.