А може би не знаеш ти,
колко силно ме боли
и боже би се смееш там
от радост, че ми причини срам голям.
Може би си щастлив с нея ти,
но може и да плачеш нощем за мене ти,
но едва ли мислиш си за мен
и едва ли е свързан с мен твоя ден,
може би съм била просто играчка,
но както казват: Oт играчка става плачка
и сега ти ще плащаш цената,
че разби ми сърцето и душата
и за всичко останало ще платиш,
самичък ще се изгориш,
защото пламна силен огън в мен,
който се разгаря всеки ден
и сега не съм беззащитната жена,© Мария Игнатова All rights reserved.
Поздрав,мила!