Слива се капчукът
с ритъма сърдечен.
Капките са чувства -
стичат се с обречен
полет в сън - забрава...
Тръпката омайна
кротко се стопява
в мигове нетрайни...
Капките сънуват
приливи безкрайни...
Може би в капчука
шепнат вечни тайни...
© Вилдан Сефер All rights reserved.
приливи безкрайни...
Поредната доза вълшебство!!! С много обич, Феичка!!!