Sep 24, 2009, 11:18 AM

Може би... 

  Poetry
451 0 3

      

      

Може би...

“Може би” е граница, която
“тук и днес” задържа ни... за миг,
в който няма минало... навярно
няма бъдеще, но няма и лъжи...

“Може би” е времето за избор,
стъпка над един невидим праг,
който да преминеш, ако искаш...
или да погледнеш пак назад...

"Може би" е разговор без думи,
в който себе си да търсиш ти...
и намираш се понякога (... безумно!) 
в нечии забравени мечти...

"Може би" е звук във тишината,
който я създава и руши...
И, намерил себе си, във мрака
пътят става ясен... Може би...?!

           

              
             

© Ваня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??