... може би ще те чакам притихнала
сред останки от случено щастие.
И макар че вече съм свикнала,
пак ще имам за срещата нереално очакване.
Ще е пролет – време за влюбени.
Ще потъна отново в очите ти.
Ще загубя представа за времето.
Ще ти разкажа мечите си.
... и че понякога плача.
Но сега съм по-щастлива отвсякога.
И те чакам там... някъде,
да ми кажеш „Обичам те” .
И те питам: " Защо тези думи се изричат
толкова трудно понякога...?"
© Ирен All rights reserved.
Таня...
Натоварих останките в лодка
всичко друго оставих
всъщност - не, взех с мен и любимата котка
но забравих костюм водолазен...
И помолих вълните да ме отнесат
на къде съдбата поиска
тъй посоката те да решат...
И вълната силна всичко помете, изплиска...
И сега на брега "може би някого чакам..."
но това не е проблем...
"пътят към мене самата " е основната ми задача.