Забелязах,
че на бара
стоите отдавна,
от кристална чаша
отпивайки мълчаливо
и бавно
забрава.
Дали бих могла
усамотението Ви
с покана за танц
да наруша -
едно танго
ще разрешите ли?
Заваля...
Може
и под дъжда.
© Ласка Александрова All rights reserved.
Нека вали!
!!!