Jun 23, 2013, 3:13 PM

Можеш ли 

  Poetry » Love
687 0 1

Можеш ли да сбъднеш любовта ми...

не ме оставяй да се чудя тук сама.

Можеш ли докрай да си ми верен...

не ме оставяй дълго, за да разбера.

Можеш ли да ме обичаш, както искам...

не ме оставяй тази нощ, поне една !

Можеш ли веднъж да ме изслушаш...

не ме оставяй чак за сутринта.

Можеш ли ти някога да отговориш...

не ме оставяй да те питам в този ден.

Можеш ли ти някога да бъдеш честен...

отново остави ме да излъжа мен.

© Росица Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??