Можеш ли?
Когато вечерта потъва
със залеза в очите ти...
Устните по мен да нарисуват
шоколадово "обичам те"...?
Мога!
Когато утринта изгрява
със целувка от очите ти...
Капките изсъхнало шампанско
перлено да шепнат "липсваш ми"...
© Теди Савчева All rights reserved.