На Коледа не може да се плаче.
На Коледата сякаш сме и длъжни.
Дори когато мъничко юначе
ни гледа със зениците си тъжни.
На Коледата стават чудеса.
Защо не стават и по друго време?
Дали са ни достатъчни? - Не са,
Щом на никой нищо не му дреме.
Потънали в луксозните украси
Ако още малко сте на кеф
откупете се от съвестта си
ДАРЕТЕ ЗА ДЕЦАТА НЯКОЙ ЛЕВ!
© Таня Гулериа All rights reserved.