С меден глас си ти, звънче,
сутрин ни посрещаш в двора.
Каниш ни да влезем в клас,
пееш, пееш без умора.
Имам аз една молба,
важно нещо ще ти кажа.
Тайната да пазиш ти,
че приятел си ми даже!
Да се договорим с теб,
да достигнем до съгласие.
Колкото звъниш за час,
тъй да е за междучасие!
© Мария All rights reserved.