Aug 12, 2008, 1:59 PM

Молба 

  Poetry » Other
541 0 5
              Молба


Аз знам, че нямам право да греша
поне пред теб, не трябва да съм грешна.
Защото ти си таз единствена -
останала да плаче за мен в нощта.

Когато нямам сили пак да се изправя -
подаваш ми своята добра ръка
и аз понякога не осъзнавам,
че глупост върша след това.

Виновно ще сведа глава...
С напиращи в очите сълзи, мамо.
За прошка моля те сега!
Прости вината от грешките само.

© Поли Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??