МОЛБА
Вземи ми сърцето във длани горещи,
замръзнало то е - покрито със лед
от мъката зла на безсънните нощи
и дните самотни в живота не лек.
Стопли ми сърцето със ласките нежни
и щедро дари го със слънчеви дни!
От обич и чувства красиви, безбрежни
към утро сияйно с любов погледни!
Когато сърцето към щастие тича -
да бъде обичано и да обича,
тогава в живота струи топлота,
гори светлината, цъфти красота!
© Анка Келешева All rights reserved.
благодаря ви и на теб и на Словолюбов, че можах да прозра една простичка истина и да не се правя на ощипана мома.
Брагодаря и на Елина за добрите пожелания.
И аз пожелавам на всички Светли Великденски празници!