МОЛБА ОТ СЪРЦЕ И ОТ ДУША
Мили Боже, занапред -
друг път като правиш свет -
ще ти дам един съвет:
помисли си по-напред!
И… не прави човеци
от таквиз шебеци!
Имам още просба
за вселенската ти гозба:
недей да правиш “спирки”
от таквиз вампирки!
И… накрай ще те помоля-
нека бъде твойта воля,
ала не прави моряци
от таквиз простаци!
© Лиляна Благоева Андреева All rights reserved.
На това му се вика молба
Дано те чуе от някъде
Поздрав,Лили!