Моли се само да не ти се случа,
че второто ми име е проблем
Не лъжа, знаеш, но ще се науча.
През куп за грош нощта ще продадем.
Моли се само да стоя далече,
че второто ми име е тъга.
Не пия, знаеш, но в пияна вечер,
ще изгориш – високоволтова дъга.
Моли се и вратата си заключвай
че второто ми име е любов.
Да те обичам знай ще се науча,
когато да си тръгнеш си готов.
© Надежда Ангелова All rights reserved.