May 13, 2015, 10:42 PM

Молитва 

  Poetry » Phylosophy
570 0 0

Утрото в тъга се ражда,

но островът е невидим,

една молитва се обажда

в безкрайния ѝ син дим.

 

Между двете вечности –

окото линията разпитва

за бездънните ѝ течности

и въздуха в една молитва.

© Никица Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??