Ден подир ден минава,
все по-силно влюбвам се в теб.
Шанс за нас няма,
този свят за нас не е.
Чувствата по-силни са от мене,
да се боря с тях, не мога.
Специално място в сърцето ми зае,
да бъда с теб ден и нощ се моля.
22.12.06.
© Пролетното момиче All rights reserved.
Но пък пожелавам случване!