May 20, 2011, 5:20 PM

Молитва 

  Poetry » Other
681 0 4

МОЛИТВА

 

Прости ми, Боже, греховете

и болката в сърцето ми вземи,

живота ми, отвян от ветровете,

в прободените длани поеми!

 

И с Твоята Голгота да се слея,

едно да бъда с Теб во век,

с възкръсналата вяра да живея,

да съм по Твоя образ нов човек!

 

И дай ми сила да прощавам,

любов към ближния ми дай,

и дните ми за Твоя слава

в небесна песен пресъздай!

 

20.05.2011 г.

 

© Христина Радомирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??